EN | BG
 

Актуално

Начало  /  Актуално -    Lumilogie- първата дневна и нощна грижа срещу трите типа пигментни петна
Lumilogie- първата дневна и нощна грижа срещу трите типа пигментни петна

Lumilogie- първата дневна и нощна грижа срещу трите типа пигментни петна

Вече повече от 40 години Лаборатории LIERAC са верни на своята мисия да предлагат най-целенасочените решения за всеки кожен проблем. Lumilogie е част от този взискателен подход и предлага специфичен отговор на проблема с тъмните петна.

Лаборатории LIERAC идентифицират 3 типа тъмни петна: зараждащи се, видими и упорити. Вдъхновени от последните достижения в естетическите терапии, комбиниращи LED светлини и пилинг, Лаборатории LIERAC създават експертно решение за премахването на тъмните петна във всеки етап на тяхното развитие.

ДЕН & НОЩ: АКТИВНИ СЪСТАВКИ В ОСНОВАТА НА ФОРМУЛАТА

1. Действие срещу зараждащите се тъмни петна

Хексил R: използвана повече от 80 години в хранителната индустрия, за да опазва плодовете от потъмняване, тази активна съставка си е спечелила име и в борбата с тъмните петна. Хексил R се е доказала като най-ефективната съставка за контрол над производството на меланин, като действието й пречи на тирозиназата и пероксидазата, два ключови ензима в меланогенезата.

2. Действие срещу видимите тъмни петна

Пясъчна лилия: това крайбрежно растение, което вирее в песъчили почви, възпрепятства производството на меланин, а също така и трансфера му към клетките, като скъсява дължината на меланоцитните дендрити.

3. Действие срещу упоритите тъмни петна

Екстракт от живовляк: многогодишно растение, използвано още в древността като лек против главоболие и антидот, живовлякът реструктурира ДЕГ чрез стимулация на синтеза на поддържащи протеини като колаген, еластин и ламинин и така противодейства на установяването на меланоцити в гънките на ДЕГ.

АКТИВНИ ТЕКСТУРИ                                             

През деня кожата е разкрасена с дневния флуид, който прикрива тъмните петна с помощта на микро-седефени частици и така създава оптически ефект за съвършена кожа. През нощта епидермисът е обгърнат с нежен гел-балсам, който попива бързо, за да остави приятно усещане за свежест и да направи кожата незабавно по-гладка. 

LUMILOGIE е подходящ за жените, които търсят интензивна терапия срещу тъмните петна и тези, които искат допълнителна терапия, която да комбинират с медицинско лечение на тъмните петна.