EN | BG
 

MAVALA - Грижа и красота до върха на пръстите

Начало  /  Марки -    MAVALA - Грижа и красота до върха на пръстите

 

Дългогодишен опит и отдаденост

Повече от 50 години името MAVALA по цял свят е синоним на качество благодарение на своите специфични продукти с изключително действие за грижа и красота. Всички те са разработени от научните лаборатории на MAVALA, които насочват усилията си върху иновациите и стремежа към съвършенство.

Грижа за нокти и ръце

MAVALA предлага богата гама продукти, които предоставят решения, свързани с грижата и красотата на ръцете и ноктите. С постоянния си стремеж към иновации и грижа към потребителите, MAVALA не спира да разработва нови продукти, които да отговорят на всяка Ваша нужда. Независимо дали страдате от крехки, чупливи нокти, груби кожички, суха кожа на ръцете или дори имате неприятния навик да гризете ноктите си, MAVALA има подходящото решение. MAVALA дори предлага продукт за естествено сгъстяване и удължаване на миглите.

Качество

Комбинацията от високо качество, технологично безупречни продукти и повече от 50 години опит в сферата на грижата за ръце и нокти, правят MAVALA Швейцария лидер в своята област. Днес, както и в миналото, всички продукти се произвеждат в Женева, следвайки строги правила и безупречни изисквания за качество.

www