EN | BG
 

WELEDA - био-козметика

Начало  /  Марки -    WELEDA - био-козметика
 
 
 
 
 


90 ГОДИНИ В ХАРМОНИЯ С ЧОВЕКА И ПРИРОДАТА

WELEDA е основана в Швейцария през 1921 г. от холандската лекарка Ита Вегман и известния философ Рудолф Щайнер. От създаването си, фирмата развива и предлага медицински продукти, хранителни добавки и козметика. Към момента немско-швейцарската марка присъства на пет континента, а 90-годишната й история я превръща в една от най-търсените био-козметични марки в света.

WELEDA
Козметиката на Weleda се произвежда в модерни производствени фабрики с огромно внимание към избора на суровини. Голяма част от използваните растения, като например невенът, се добиват в собствените биологично-контролирани градини на фирмата. Съставките са оптимално комбинирани и изключително нежни към кожата, НЕ съдържат синтетични консерванти, оцветители и ароматизатори.
Природата и човешкият организъм се основават на еднакви принципи на съществуване. WELEDA създава лечебни грижи за тялото и лицето, които действат комплексно. Балансираните текстури на база на натурални съставки поддържат здравословния баланс, като подпомагат виталните процеси на целия организъм.

С грижа към Природата и нашето Здраве!

Facebook www