EN | BG
 

LIERAC - високотехнологична дермо-козметика

Начало  /  Марки -    LIERAC - високотехнологична дермо-козметика

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Създадени през 1975, Лаборатории LIERAC бързо изграждат репутация благодарение на опита си в изследване на проблемите на кожата и стареенето, ефективността формулите си и умението да носят удоволствие за сетивата с всеки продукт.

Lierac се превръща в първата френска дермо-козметична марка, специализирана в коригиране на видимите следи от стареене и естетични проблеми на лицето и тялото. Подход, който е особено актуален в обществото, в което възрастта и външния вид добиват все по-голямо значение. Марката се налага като международен стандарт във високотехнологичната козметика, комбинирайки удоволствие и ефективност.

 Фокусът на марката са противостареещите грижи за лице за всяка възраст и начин на живот и специфичните продукти за тяло, насочени към конкретни естетически проблеми (стрии, целулит, отпускане на кожата). LIERAC обединява най-ефикасните растителни съставки с високи научни стандарти, за да създаде продукти, които отразяват съвременните ценности на марката: иновация, качество, безопасност, женственост и разбиране.

 

 

LIERAC знае, разбира и говори "ЕЗИКА НА ВАШАТА КОЖА". Това отразява експертния опит, който се вижда и чувства, който е с вас всеки ден, за да се погрижи за вашата красота.

Facebook www