EN | BG
 

Актуално

Начало  /  Актуално -    PHYTOPHANÈRE - Хранителна добавка за коса и нокти
PHYTOPHANÈRE - Хранителна добавка за коса и нокти

PHYTOPHANÈRE - Хранителна добавка за коса и нокти

ПРОМОЦИОНАЛНА ДВОЙНА ОПАКОВКА PHYTOPHANERE 1 + 1 ПОДАРЪК! ТЪРСЕТЕ В АПТЕКИТЕ.

PHYTOPHANÈRE - Хранителна добавка за коса и нокти
ПОДОБРЯВА БОРБАТА С КОСОПАДА И СТИМУЛИРА РАСТЕЖА НА КОСАТА И НОКТИТЕ:
Бирената мая (Saccharomyces cerevisiae) е основен източник на витамини от група B. Тези витамини, особено Биотинът (вит. B8), Пантотенът (вит. B5) и Пиридоксинът (вит. B6) са основни за защитата на ко...жата и за здравословното функциониране на мастните жлези. Те подсигуряват красотата и плътността на косата и ноктите. Рибофлавинът (вит. B2) е известен като незаменим енергиен източник. Витамините B2, B5, B6 и B8 стимулират клетъчния обмен и подпомагат растежа на косата.

ЗАЩИТАВА КОСАТА И НОКТИТЕ:
Маслото от пшеничен зародиш е естествен източник на α-Токоферол (вит. Е), който е естествен антиоксидант, благодарение на основни мастни киселини, които ограничават пероксидацията.
Космената лукувица е защитена благодарение на витамини E и C (acerola).
Основните Мастни Киселини (О.М.К.) трябва да съпътстват всяка здравословна диета, тъй като те не се произвеждат в човешкото тяло:
• Маслото от семена на пореч е признато за високата концентрация на γ-линоленова киселина, прекурсор на простагландините, които са жизненоважни за функционирането на клетките. Това масло съдържа и подхранващата линолова киселина.
• Маслото, добито от студеноводна риба, което е източник на основни мастни киселини като Eicosapentaenoic (EPA) и Docosahexaenoic (DHA), прекурсори на простагландините Омага 3 и Омега 6, балансира и регулира функциите на кожата.
Оризовите трици са богати на γ-Оризанолова киселина. Те защитават както основните мастни киселини, така и деликатните витамини, които са силни антиоксиданти.

ПОДПОМАГА ЖИЗНЕНОСТТА И ПОДСИЛВА КОСАТА И НОКТИТЕ:
Бирената мая е богата на амино киселини, които съдържат сяра и витамин B6 и които са незаменими в асимилацията и обработката на съдържащи сяра амино киселини.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Приемат се по 2 капсули на ден с много вода, за предпочитане сутрин, в продължение на 4 месеца.

ПРОМОЦИОНАЛНА ДВОЙНА ОПАКОВКА: 2 х 120 капсули