EN | BG
 

Актуално

Начало  /  Актуално -    LIFTISSIME 3D ЛИФТИНГ
LIFTISSIME 3D ЛИФТИНГ

LIFTISSIME 3D ЛИФТИНГ

След 50-годишна възраст, жените наблюдават видими морфологични промени в лицето си. Кожата започва да се отпуска, а лицевите контури вече не са добре очертани. Скулите хлътват, кожната структура е неравномерна, видимите бръчки стават по-дълбоки. Лицето губи хармония и изразителност. Благодарение на дългогодишния си опит, Лаборатории LIERAC идентифицират основната причина за морфологичното стареене при жените – загубата на клетъчна кохезия. За да отговорят най-добре на нуждите и очакванията на тези жени, LIERAC разработват нова противостарееща линия -  LIFTISSIME, която осигурява 3D лифтинг действие, преоформя овала на лицето, възстановява обема, изглажда дълбоките бръчки и възвръща младежкия свеж вид на лицето.Формулата е базирана на патентования комплекс Cell-Junction, който комбинира три активни съставки – екстракт от минзухар, растителен пептид и биотехнологичен серамид, които таргетират клетъчната кохезия, за да възстановят обема и осигурят лифтинг в три измерения.

Комплексът Cell-Junction стимулира протеина перлекан, който има ключова роля в баланса на лицето, благодарение на две основни функции: действие върху кохезията между кожните слоеве и действие върху кохезията между клетките във всеки слой на кожата.

 

ИНТЕНЗИВЕН ЛИФТИНГ СЕРУМ

Осигурява незабавен лифтинг ефект, изглаждане и запълване на видимите бръчки, възстановяване на обема и преоформяне на лицевия контур. Съставът е обогатен с биотехнологичен реструктуриращ агент, който стимулира производството на колаген и еластин в кожата.

 

ДНЕВЕН & НОЩЕН КРЕМ

нормална към суха кожа

Осигуряваинтензивно 3D лифтинг действие, преоформя контурите на лицето, възстановява обема и запълва дълбоките бръчки. Обогатен с цвят от гардения тиаре за дълготрайна хидратация.

 

ДНЕВЕН & НОЩЕН КРЕМ

– суха и много суха кожа

Осигурява интензивно 3D лифтинг действие, преоформя контурите на лицето, възстановява обема и запълва дълбоките бръчки. Обогатен с масла от ший и какаови зърна с подхранващо действие.

 

НОЩЕН КРЕМ – всички типове кожа

Нощен крем, подходящ за всички типове кожа, който осигурява интензивно 3D лифтинг действие, преоформя контурите на лицетоивъзстановява обема. Обогатен с растителна смола, която възстановява обема и масла от арган и слез, които възвръщат плътността на кожата през нощта.

 

ОКОЛООЧЕН ГЕЛ-СЕРУМ

Околоочен гел-серум, който стяга и повдига клепачите, изглажда бръчките и освежава погледа. Съставът е обогатен с комплекс от албиция и ванилова трева със стягащо действие и екстракт от див чемшир против подпухване и тъмни кръгове.